" ALOHA "

Välkommen till mig på en annorlunda upplevelse

Jag möter Dig i tacksamhet 

med vördnad - glädje - kärlek och respekt

Hawaiiansk Lomilomimassage


    Massagen berör hela kroppen med långa, kraftfulla, rytmiska, vibrerande drag, som går djupt in i muskelaturen och påverkar nervsystemet, sätter fart på blodcirkulationen och kroppens utrensning av slaggprodukter. Den arbetar också på akupressurpunkter och zonterapipunkter.

        Massagen verkar djupt avslappnande på kroppens fysiska struktur, men balanserar och påverkar också kroppens vibrationsnivå, som kan liknas vid: närvaron eller känslan av vår kropp.

       Massagen kan lösgöra instängda ”minnen”, gamla trauman. Det är mycket vanligt att personer som blir masserade kommer ihåg gamla oförrätter och inre sår. Detta upplever många, som minskad stress och spänning i sin kropp.

        Den mest djupgående skillnaden mellan Hawaiiansk massage och andra former av massage är dess förmåga att få dig att känna din kropp som en helhet. De upprepande rytmiska rörelserna som täcker hela din kropp, försätter dig i ett djupavslappnande tillstånd. Samtidigt koncentrerar jag mig på att med hela mitt hjärta överskölja dig med villkorslös kärlek, glädje och acceptans.

Massagen är ingen ”snabbkur”, utan en lektion i kärlek till din kropp och en möjlighet för dig att minnas dess värde.

 Massagen tar ungefär 1 ½ timme.

 

Har bl.a mycket nöjda klienter med Fibromyalgi

 

Varmt Välkommen till mig

på en annorlunda upplevelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hösterbjudande! 400,- Ordinarie pris: 580,-