Jag

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige

 och Healing International

Välkommen på en

Gratis Healingdemonstration!

Demonstrationen hålls av mig - May Lundquist

Jag har ett nära samarbete med Soni Jörgensen, som introducerade denna teknologi i Sverige. Revolutionerande healingverktyg!  En hjälp till självhjälp

Förboka. Begränsade platser!

För bokning ring mig - May Lundqvist  0761 35 64 33

Registrerad distributör för Quantum Amega produkter 

Följ med in i framtidens helande andliga energi Du också!

 Kom och se vad som händer när människokroppen kommer i kontakt med Zero Piont Energy Resonans. Har du eller känner du någon som ännu inte fått hjälp med smärta, obalanser eller symptom. Ta med dem och prova vad dessa fantastiska verktyg kan göra!

   Quantum Amega Magic Wand & Amulet

1. Kort introduktion om teknologin

2. Demonstration av verktygen för att visa kraften i dem

3. Healingdemonstration på några deltagare

4. Plats för frågor mm

Revolutionerande Naturliga Healingverktyg. En hjälp till självhjälp.

Laddade med  * Zero Point Energy Resonans *

i en högteknologisk kammare i 21 dagar

Tack vare Amegas Amized Fusion Technology® är detta möjligt

Quantum Amegas teknologiska verktyg är utvecklade i Asien efter över 25 år av forskning

Den Magiska Healingstaven från Amega är baserad på kvantfysisk forskning. Dessa healingverktyg är de enda på planeten som genom Amized Fusion Technology® är inpräntade med Zero Point Energy resonans. Ej att förväxlas med kopior på marknaden! Zero Point Energy, ett begrepp myntat av Albert Einsten, är den energireservoir från vilken allt liv skapas. När din kropp kommer i kontakt med denna resonans, börjar cellerna vibrera i denna frekvens och påminns därmed om sin ursprungskonstruktion.

Denna healingprocess kan vara väldigt kraftfull och kan ofta demonstreras                      inom loppet av några minuter.

Amegas produkter är de enda på planeten som tillverkas genom Amized Fusion Technology®, som ingjuter Zero Point Energy Resonans i produkter.

Genom att kroppen kommer i kontakt med Amegas Zero Point Energy resonans -produkter, påminns cellerna om sitt ursprung och kan inom några minuter sätta igång en kraftfull healingprocess och cellerna påminns då om att hitta tillbaka till när de var:

Friska - Sunda - Naturliga och Hela

  Har du eller känner du någon som har ryggont, migrän, kronisk värk?  Begränsad rörlighet, reumatisk värk? Har du ett husdjur som är sjukt? Vill du återställa näringen och neutralisera toxiner i maten du äter? Vill du få dina plantor att växa sig större och starkare? Vinet,vatten att smaka godare? Själv healade jag mitt skadade finger på mindre än 10 minuter! Healade min och min dotter Saras halsfluss på 15 minuter..........

  VIKTIGT!
Om ni söker på internet efter den magiska staven kan ni ha otur och komma till sidor som säljer kopior och ibland utger sig för att sälja Amegas stavar. Dessa kan vara bra produkter och ha en smärtlindrande effekt etc, men baseras på andra traditionella teknologier. Amegas originalstavar är de enda healingstavar på hela planeten som är inpräntade med den unika Zero Point Energy
  
Simsalabim!
 * Wand The World *
 Varmt Välkommen till mig (oss) 
 Skandinavisk hemsida för mer information www.quantumamegasupport.se