Välkommen på en Reiki / Intuitiv / Kirurgisk healingbehandling

Hur Rieki - healingenergi arbetar och sprider sig i din kropp

Reiki / Intuitiv / Distans / Kirurgisk healingbehandling

En över 5000 år gammal läkekonst från Japan och Kina

REI = Vördnad    KI = Kraft

 

Vördnad inför kraften i den universella healingenergin

                      Reiki-Intuitiv-Distans och Kirurgisk healing som arbetar både fysiskt nära och i din kropp och i din aura. Healing är en universell kärleksenergi som finns till för oss alla.

Hur arbetar energin i kroppen? 

                     När vi arbetar med healingenergin och öppnar oss som kanaler för den, hjälper vi din kropp att få igång den energin, vilket gör att din kropp startar sin egen läkande healingprocess.

                   Healing ger lindring och rättar till de obalanser som finns i kroppen vid stress, sömnsvårigheter. fysiska och psykiska åkommor. Energin arbetar utifrån gallblåsans meridianer och sprider sig längs nerv- och blodbanorna till hela din kropp under loppet av 24 timmar.

Vad är meridianer?

                     Om chakran liknas vid energispiraler, så är meridianer energibanor som går parallelt med nerv- och blodbanorna inuti kroppen. De är energistråk som kopplar ihop akupunkturpunkterna, där varje meridian är kopplat till ett organ. På den plats där energibanorna korsar nervbanorna har du en akupressurpunkt. Där börjar Reikienergin att arbeta.

Den kirurgiska delen

Ja, här arbetar man tillsammans med sina healingguider, änglar och andra uppstigna mästare. Rensar och plockar ut blockeringar och även fysiska obalanser. Healar gamla oförrätter och inre sår och fyller på med den underbara energin som healingen är. När man går in kirurgiskt och arbetar tillsamman med dig, blir det som hål i eterkroppen och auran. De måste fyllas igen "lagas" med helande energi efteråt för att du ska komma i balans igen.

Allt går att helas och ......

    Detta är ett utmärkt komplement till den traditionella sjukvården i dag

Varför inte prova om detta är något för dig?

 

Reinkarnation / Regressionsterapi

                             Tidigare liv                   Barndomen och fram till i dag

                     Mer info kommer snart......